Limone sul Garda szállás

Limone sul Garda szállás

Limone sul Garda, a Garda-tó nyugati partján fekvő festői kisváros, gyönyörű kilátást, történelmi utcákat és mediterrán hangulatot kínál.

A város számos szálláslehetőséggel várja a látogatókat, amelyek különböző igényekhez igazodnak. Íme néhány népszerű szálloda Limone sul Gardában különböző kategóriákban:

1. Hotel Splendid Palace

A Hotel Splendid Palace egy négycsillagos szálloda, amely lenyűgöző kilátást kínál a Garda-tóra. A szálloda szabadtéri és fedett medencével rendelkezik, valamint tágas napozóterasszal, ahol a vendégek pihenhetnek és élvezhetik a panorámát. A központi elhelyezkedésének köszönhetően a városközpont és a tópart is könnyen elérhető.

  • Kategória: 4 csillagos
  • Főbb jellemzők: Tóra néző kilátás, medencék, központi elhelyezkedés

2. Eala My Lakeside Dream

Az Eala My Lakeside Dream egy ötcsillagos luxusszálloda, amely a tóparton található. A szálloda modern, elegáns kialakítású, és exkluzív wellnessrészleget kínál, ahol különféle kezelések, pezsgőfürdők és szaunák állnak a vendégek rendelkezésére. Az Eala saját privát stranddal és tóparti terasszal rendelkezik, így tökéletes választás a luxusra vágyók számára.

  • Kategória: 5 csillagos
  • Főbb jellemzők: Privát strand, wellness, modern dizájn, tóra néző kilátás

3. Hotel Le Palme

A Hotel Le Palme közvetlenül a Garda-tó partján helyezkedik el, és egy történelmi, 17. századi épületben működik. A szálloda hangulatos, mediterrán stílusú szobákat kínál, és közvetlen hozzáférést biztosít a tóhoz. A vendégek a teraszon étkezhetnek, miközben élvezik a tóra nyíló lenyűgöző kilátást.

  • Kategória: 4 csillagos
  • Főbb jellemzők: Tóra néző kilátás, történelmi épület, közvetlen tóparti elhelyezkedés

4. Hotel Monte Baldo

Ez a családias hangulatú szálloda a város központjában található, közvetlenül a tóparton. A Hotel Monte Baldo hangulatos szobákat kínál tóra néző erkéllyel, és éttermében helyi specialitásokat szolgálnak fel. A szálloda közelsége a város legfontosabb látnivalóihoz ideális választássá teszi a központi elhelyezkedést keresők számára.

  • Kategória: 3 csillagos
  • Főbb jellemzők: Tóra néző kilátás, központi elhelyezkedés, családias hangulat

5. Park Hotel Imperial

A Park Hotel Imperial egy elegáns, luxus szálloda, amely a Garda-tó közelében, csendes, zöldellő környezetben található. A szálloda exkluzív wellnessrészleggel, medencével és teniszpályával várja a vendégeket. A szobák elegánsak és modern felszereltséggel rendelkeznek, a teraszokról gyönyörű kilátás nyílik a tóra és a hegyekre.

  • Kategória: 5 csillagos
  • Főbb jellemzők: Wellnessrészleg, teniszpálya, csendes környezet, luxus szobák

6. Hotel Leonardo da Vinci

A Hotel Leonardo da Vinci egy nagyobb komplexum, amely ideális választás családok és párok számára is. A szálloda közvetlenül a tóparton található, és számos medencével, vízi csúszdákkal, sportolási lehetőségekkel és wellnessrészleggel rendelkezik. A szálloda all-inclusive szolgáltatásokat is kínál, így a vendégek teljes mértékben kikapcsolódhatnak.

  • Kategória: 4 csillagos
  • Főbb jellemzők: All-inclusive szolgáltatások, medencék, családbarát, közvetlen tóparti elhelyezkedés

7. Hotel Capo Reamol

Ez a modern szálloda Limone központjától kissé távolabb, egy csendes helyen található közvetlenül a tóparton. A Hotel Capo Reamol különösen népszerű a szörfözés és más vízi sportok szerelmesei körében, mivel a szálloda közvetlen hozzáférést biztosít a tóhoz és kiváló szörfözési lehetőségeket kínál. A szálloda wellnessrészleggel, medencével és tóra néző szobákkal rendelkezik.

  • Kategória: 4 csillagos
  • Főbb jellemzők: Közvetlen tóparti elhelyezkedés, wellnessrészleg, szörfözési lehetőségek

8. Hotel Alexander

A Hotel Alexander a tópart mentén található, modern szobákkal és tágas teraszokkal. A szálloda szabadtéri medencével, pezsgőfürdővel és wellnessrészleggel várja a vendégeket. A városközponthoz való közelsége miatt kiváló választás azok számára, akik szeretnék felfedezni Limone történelmi részeit.

  • Kategória: 4 csillagos
  • Főbb jellemzők: Tóra néző kilátás, medence, központi elhelyezkedés

9. Hotel Cristina

A Hotel Cristina a város szélén, egy dombon található, és csodálatos kilátást nyújt a Garda-tóra. A szálloda több medencével, napozóterasszal és gyönyörű kerttel rendelkezik. A hotelhez ingyenes transzferszolgáltatás tartozik, amely összeköti a várost és a szállodát, így könnyen elérhetők Limone központjának látnivalói.

  • Kategória: 3 csillagos
  • Főbb jellemzők: Kilátás a tóra, medencék, kert, transzferszolgáltatás

10. Hotel Limone

A Hotel Limone egy családias hangulatú szálloda, amely a város központjához közel található. A szálloda kényelmes szobákat és szabadtéri medencét kínál, ahonnan kilátás nyílik a tóra. A barátságos kiszolgálás és a központi elhelyezkedés miatt a szálloda kiváló választás azoknak, akik nyugodt pihenésre vágynak Limone felfedezése közben.

  • Kategória: 3 csillagos
  • Főbb jellemzők: Tóra néző kilátás, medence, családias hangulat

Limone sul Garda szállodái különféle kényelmi szolgáltatásokat kínálnak a luxustól a családias, barátságos hotelekig. A város festői szépsége és a környező hegyek különleges élményt nyújtanak mindazoknak, akik a Garda-tónál szeretnének pihenni.