Bulgari Hotel

Bulgari Hotel Milánó

A milánói Bulgari Hotel nem csupán a város egyik legjobb szállodája, hanem a luxus és az exkluzivitás megtestesítője. Ez az alig több mint 50 szobával rendelkező butikhotel az intimitás és az exkluzivitás olyan szintjét kínálja, amelyet máshol nehéz megtalálni. A szálloda belseje a fekete márvány, a bronz ékezetek és a burmai teakfa elegáns, visszafogott eleganciát sugároz. A tágas szobákat természetes fény árasztja el, amely a hatalmas ablakokon keresztül árad be, a hatalmas fürdőszobák pedig gránit kádakkal és travertin kővel vannak felszerelve, a Bulgari piperecikkekkel kiegészítve.

Bár a Bulgari a divat szinonimája, a szálloda több mint alkalmas arra, hogy kiszolgálja a Milánóba üzleti vagy szabadidős céllal érkező vendégeket: Michelin-csillagos étterme, világszínvonalú wellnessrészlege és a Brera és a Quad közötti kényelmes elhelyezkedése tökéletes bázissá teszi a város kulturális látnivalóinak felfedezéséhez, és a divatnegyedhez való közelsége sem árt.

A Bulgari igazi különlegessége azonban a lenyűgöző, gesztenye- és platánfák által árnyékolt kert, amely a nyári hónapokban csillogó társasági központtá változik.