Peschiera del Garda szállás

Peschiera del Garda szállás

Peschiera del Garda, a Garda-tó déli partján található város, ideális kiindulópont a tó felfedezésére és a környék látnivalóinak meglátogatására. A város gazdag történelmi örökséggel, festői csatornákkal és számos kirándulási lehetőséggel várja a látogatókat. Szálláslehetőségek terén Peschiera del Garda széles választékot kínál, a luxushotelektől kezdve a családbarát szállásokig.

1. Enjoy Garda Hotel

Az Enjoy Garda Hotel modern és elegáns szálloda, amely kényelmes szobákkal, medencével és kerttel várja vendégeit. A szálloda közel található a vasútállomáshoz és a városközponthoz, így ideális választás a kirándulásokat tervezők számára. A hotel biciklikölcsönzést is kínál, így felfedezheted a környéket két keréken.

  • Kategória: 4 csillagos
  • Főbb jellemzők: Medence, modern dizájn, közel a központhoz és a vasútállomáshoz

2. Hotel Bella Italia

A Hotel Bella Italia egy népszerű családbarát szálloda, amely számos szabadidős tevékenységet kínál. A szálloda egy nagy üdülőkomplexum része, amely több medencével, vízi csúszdákkal, teniszpályával és gyermekklubbal rendelkezik. Ideális választás családok számára, akik aktív kikapcsolódásra vágynak.

  • Kategória: 4 csillagos
  • Főbb jellemzők: Családbarát, medencék, szabadidős tevékenységek, gyermekklub

3. Hotel San Marco

A Hotel San Marco a tó partján található, lenyűgöző kilátást nyújtva a Garda-tóra. A szálloda modern szobákat kínál, tágas terasszal és szabadtéri medencével. Közvetlen hozzáférést biztosít a tóparti sétányhoz, így ideális azok számára, akik szeretnék élvezni a nyugodt tavi környezetet és a közelséget a város látnivalóihoz.

  • Kategória: 4 csillagos
  • Főbb jellemzők: Tóra néző kilátás, medence, közvetlen tóparti elhelyezkedés

4. Palazzo Ai Capitani

A Palazzo Ai Capitani egy elegáns butikszálloda Peschiera történelmi központjában, amely gyönyörű belső terekkel és luxus szolgáltatásokkal várja vendégeit. A szálloda egy történelmi palotában működik, amely eleganciát és nyugalmat áraszt. A város legfontosabb látnivalói és éttermei sétatávolságra találhatók.

  • Kategória: 4 csillagos
  • Főbb jellemzők: Történelmi épület, luxus belső terek, központi elhelyezkedés

5. Hotel Corte Cavalli

Ez a szálloda Peschiera del Garda csendes külterületén, egy elegáns, történelmi épületben található. A Hotel Corte Cavalli nagy kerttel, szabadtéri medencével és kiváló étteremmel rendelkezik. A szálloda autentikus olasz vidéki hangulatot kínál, mindössze néhány percre a tóparttól.

  • Kategória: 4 csillagos
  • Főbb jellemzők: Történelmi épület, vidéki hangulat, medence, kert

6. Hotel Rivus

A Hotel Rivus modern szálloda, amely csendes helyen, a városközpont közelében található. A szálloda szabadtéri medencével és kényelmes szobákkal rendelkezik, kilátással a környező vidékre vagy a tóra. A szálloda ideális kiindulópont a Garda-tó és a környékbeli látnivalók felfedezéséhez.

  • Kategória: 3 csillagos
  • Főbb jellemzők: Medence, modern szobák, közel a városközponthoz

7. Le Ali del Frassino – The Nature’s Way Resort

Ez a luxus üdülőhely egy természetvédelmi területen található, a Frassino-tó partján, mindössze néhány percre Peschiera del Garda központjától. A Le Ali del Frassino elegáns szobákat, wellnessközpontot, szabadtéri medencét és kiváló éttermeket kínál. A természet közelsége, a csendes környezet és a modern kényelem tökéletes pihenést biztosít.

  • Kategória: 4 csillagos
  • Főbb jellemzők: Természetvédelmi terület, wellnessrészleg, medence, csendes környezet

8. Hotel Al Fiore

A Hotel Al Fiore a tó közelében található, mindössze néhány percre Peschiera del Garda központjától. A szálloda kényelmes szobákkal, étteremmel és szabadtéri medencével rendelkezik. Kiváló választás családok és párok számára, akik kényelmes elhelyezkedést és barátságos kiszolgálást keresnek.

  • Kategória: 3 csillagos
  • Főbb jellemzők: Tóra közeli elhelyezkedés, medence, családbarát

9. Hotel Bella Peschiera

Ez a barátságos szálloda Peschiera del Garda központjához közel található, kényelmes szobákkal és családias hangulattal. A Hotel Bella Peschiera szabadtéri medencével és napozóterasszal rendelkezik, így ideális választás azok számára, akik nyugodt környezetben szeretnének pihenni, de közel maradnának a város nyüzsgéséhez.

  • Kategória: 3 csillagos
  • Főbb jellemzők: Medence, központi elhelyezkedés, családias hangulat

10. Camping Bella Italia

A Camping Bella Italia egy népszerű üdülőhely, amely bungalókat, apartmanokat és kempinghelyeket kínál a Garda-tó partján. A komplexum számos medencével, étteremmel, sportpályákkal és szórakoztató programokkal várja vendégeit, így kiváló választás családok és nagyobb társaságok számára.

  • Kategória: 3 csillagos
  • Főbb jellemzők: Medencék, sportolási lehetőségek, családbarát, közvetlen tóparti elhelyezkedés

Peschiera del Garda szállodái széles választékot kínálnak, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb szállást, legyen szó luxus pihenésről, családi nyaralásról vagy barátságos, kényelmes szállásról. A város központi elhelyezkedése és a számos látnivaló miatt Peschiera ideális kiindulópont a Garda-tó felfedezéséhez.