Four Seasons Hotel Milano

Four Seasons Hotel Milano

A Four Seasons Hotel Milano egy luxus és modern szálloda, amely egy lenyűgöző 15. századi kolostorban kapott helyet. A Four Seasons Milano békés nyugalmat és elegáns bájt áraszt a gyönyörű, kerengővel körülvett udvari kertjével.

A szálloda 118 szobája modern olasz stílusban, elegáns mintás szövetekkel és márvány fürdőszobákkal van berendezve, és néhány szobából kilátás nyílik a komplexum központjában található, hatalmas udvari kertre. A márvány fürdőszobák kádakkal és zuhanyzókkal egyaránt rendelkeznek.

A kolostor eredeti jellegzetességeit, például a kőfaragványokat, a stukkó mennyezeteket és a freskókat gondosan megőrizték. A dekoráció klasszikusan elegáns, gazdag Fortuny-szövetekkel, gyöngyház és gyöngyfa szekrényekkel, valamint carrarai márványból készült fürdőszobákkal.

A szálloda egy csodálatos wellnessrészleggel, egy kiváló medencével, egy kiváló társalgóval és egy kerti étteremmel is büszkélkedhet. A szálloda wellnessrészlege a kolostor egykori pincéjében található, és elegáns, boltíves mennyezetek alatt gyönyörű úszómedencét találunk.

Vasárnaponként a szálloda népszerű villásreggelit tart, melynek során édes finomságokat kínálnak a „Csokoládé teremben”, amely egy 300 kg csokoládéval bevont szoba, és minden évben új témát mutat be.