Mandarin Oriental

Mandarin Oriental

A Mandarin Oriental Milánó divatnegyedének szívében fekvő luxusszálloda. A szálloda lenyűgöző dizájnja az olasz iparművészeti tudást finom ázsiai hatással ötvözi, elegáns bútorokkal és nyugtató színpalettával.

A részletekre való odafigyelés a szálloda minden szegletében megmutatkozik, a nagyszerű bejárattól a magasba törő mennyezetig és a vendégszobákig. A vendégszobák tágasak és pazarul berendezettek, gyönyörű, egyedi olasz bútorokkal, ágyneművel és márvány fürdőszobákkal, a lakosztályok pedig saját terasszal és dizájner bútorokkal rendelkeznek.

A Mandarin Bar & Bistrot a helyiek és a vendégek körében egyaránt népszerű hely, ahol kreatív koktélokat fogyaszthatnak elegáns környezetben, míg a Michelin-csillagos Seta étterem Antonio Guida executive séf innovatív olasz ételeit kínálja.

A szálloda pazar wellnessrészlege úszómedencével, szaunákkal, gőzkabinokkal és a keleti és nyugati terápiák legjavát ötvöző holisztikus kezelésekkel büszkélkedhet. A fedett medence tökéletes egy frissítő úszásra, és még egy 24 órás edzőterem is rendelkezésre áll.

A kifogástalan kiszolgálás és a kiváló elhelyezkedés, valamint a híres Teatro alla Scala operaháztól pár lépésre található Mandarin Oriental a luxus és a kikapcsolódás tökéletes célpontja.