Casa Cipriani

Casa Cipriani Milánó

A neves építész, Michele Bonan által tervezett mindössze 15 szobával és lakosztállyal ez a butikhotel igazán exkluzív élményt nyújt. Minden szoba egyedi jegyekkel rendelkezik, a hagyományos elemeket újszerű módon ötvözve, hogy egyedülálló vendégélményt nyújtson.

A társas rendezvények fogadására alkalmas szoba nagy belmagassággal és kifinomult berendezéssel büszkélkedhet, amely tökéletesen alkalmas meghitt összejövetelekre vagy alkalmi találkozókra. A Club étterem a fedett teremmel és a kertre néző terasszal klasszikus Cipriani ételeket kínál. A legfelső emeleten található Living Room plüss bútorokkal és art deco hangulatú, privát menedékhelyet kínál a kikapcsolódáshoz.

A teljes kikapcsolódáshoz a Wellness Centerben egy lenyűgöző, egyedi dizájnnal rendelkező spa és szépségközpont található, amely úszómedencét, finn cédrusfa szaunát és exkluzív Hammamot tartalmaz. A legmodernebb fitneszközpont is rendelkezésre áll, Technogym-berendezésekkel és személyi edzők által tervezett, testre szabott edzésprogramokkal felszerelve.

Ez a luxus butikhotel egy igazi gyöngyszem, amelyet úgy terveztek, hogy felejthetetlen élményt nyújtson a legigényesebb vendégeknek, akik exkluzív és nyugodt milánói tartózkodásra vágynak.