Vmaison Brera

Vmaison Brera Milánó

A Vmaison Hotel 16 gyönyörű lakosztállyal büszkélkedhet. A szááloda egyedi dekorációja és berendezése a Vmaison Interior stúdió tervei alapján készült, ritka és értékes bútorokkal büszkélkedhet.

A privát kerti oázis nyugodt menekülést biztosít a városból. A vendégeket egy vibráló kert fogadja, amelyet Ames Vibrant Living asztalokkal és székekkel berendezett, kolumbiai hagyományos technikákkal készített asztalokkal és székekkel láttak el.

A maison belsejébe érve készüljön fel arra, hogy elvarázsolják a csodálatos vas- és üvegkeretek, a márványkandallóval díszített nagyterem és az 1800-as évek európai nemesi rezidenciáit idéző, gyönyörű kovácsoltvas lépcsőház.

Csodálja meg a falakat díszítő lenyűgöző papier peint tapétákat, amelyeket üzbég ikat szövetek és erdei jelenetek ihlettek. Minden részletet gondosan átgondoltak, a bútorokat a világ minden sarkából szerezték be, Párizs romantikus vonzerejétől kezdve London punkos hangulatán át a marokkói soukok vibráló anyagaiig.

A házban bisztró, rendezvényterem, 16 egyedi lakosztály saját terasszal vagy kerttel, valamint szauna és törökfürdő található. A VMaison Milano egy véget nem érő felfedezőút.